CV

 

 

Ik ben geboren op 8 juli 1982 te Leidschendam en begon viool te spelen op vijf jarige leeftijd.

Op twaalfjarige leeftijd werd ik toegelaten tot de vooropleiding van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar ik gedurende vijf jaar heb gestudeerd. Eerst bij Mireille van der Wart en later bij Theodora Geraets, Mieke Biesta en Ilona Sie Dhian Ho.

Vervolgens ben ik verder gaan studeren bij Natalia Morozova aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts), waar ik in 2006 mijn Bachelor studie heb afgerond. Daarna ben ik verder gaan studeren voor mijn Masters Degree die ik in 2009 heb behaald. 

 

Tijdens mijn studie heb ik een twee jarige methodiek opleiding gevolgd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en ook deze opleiding heb ik succesvol afgerond.

In deze periode en de periode na mijn afstuderen heb ik veel ervaring kunnen opdoen in het geven van vioollessen. Zowel jonge kinderen als volwassenen heb ik les gegeven. Ook heb ik ervaring kunnen opdoen met het geven van groepslessen. 

Ik heb lesgegeven bij o.a. het Koorenhuis te Den Haag, Kunstcentrum Toon te Gorinchem, Stichting Muziekonderwijs Schoonhoven en Muziekschool Westland. Momenteel ben ik ook werkzaam als viooldocent bij Het MuziekCollectief. 

 

Gedurende mijn studie periode was ik laureaat van verscheidene concoursen, waaronder het Goois Jeugd Muziek Concours, een internationaal viool concours te Constanza (Roemenië) waar ik een derde prijs behaalde en het Prinses Christina Concours. In 2011, na mijn afstuderen, won ik een eerste prijs bij een internationaal muziekfestival te Marianske Lazne (Tsjechië).

 

Masterclasses heb ik gevolgd bij o.a. het Zapolski Kwartet, Tamara Poddoubnaya, Tatiana Gorenkrieg (kamermuziek). Individueel bij Emi Ohi Resnick en Carolyn Stuart.

 

Ook heb ik in tal van ensembles en orkesten gespeeld, zoals het Atheneum Kamerorkest van het Koninklijk Conservatorium, Symfonie Orkest van het Koninklijk Conservatorium, Rotterdam Young Philharmonic en NJO Summer Academy. Verder heb ik gedurende mijn studie de taak als concertmeester vervuld bij Krashna Musica van de TU Delft. 

Ik heb soloconcert ervaringen met het Rotterdam Ensemble en het Bergens Symfonie Orkest met werken van Beethoven, Bach en Vivaldi.